Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Novogodišnji autobus iznenađenja 2021.

novogodišnji autobus iznenađenja 2019.

Novogodišnji autobus iznenađenja 2021.

31.12.2020 – 02.01.2021.

Pridružite nam se na veselom trodnevnom putovanju iznenađenja i ponesite sa sobom samo dobro raspoloženje i kofer pozitivne energije!

Požurite i rezervišite svoje mesto po promotivnoj ceni!

PROMOTIVNA CENA:  18.790 dinara (važi do 10.12.2020.)

 

Opis ture i aktivnosti

Magelan već pune dve decenije vodi turiste na najlepše i najatraktivnije dočeke Nove godine, koje hiljade zadovoljnih putnika godinama prepričavaju i rado ih se sećaju.

Suština našeg novogodišnjeg autobusa iznenađenja jeste u tome što putnici ne znaju kuda idu – i ne treba da znaju! Naš zadatak je da vas oduševimo i prijatno iznenadimo, dok vi treba samo da ponesete dobro raspoloženje i prepustite se iskusnim organizatorima, koji će vas odvesti tamo gde dosad niste bili i pružiti vam nezaboravno iskustvo!

Garantujemo vam da ćete se na ovom putovanju sjajno provesti i vratiti se bogatiji za nova poznanstva, sjajan provod, ali i saznanja o Srbiji, tradiciji i istoriji našeg naroda. Vi ne morate ni o čemu da brinete, zato što smo mi sve pažljivo odbarali i proverili: i smeštaj, i restorane, i druge sadržaje koje ćete posetiti.

Novogodišnji praznici sa nama pamte se i prepričavaju!

 

Program za Novogodišnji autobus iznenađenja 2021.

31.12. 2020.

Polazak iz Novog Sada u 12.00; iz Beograda u 13.30.

Naš veseli novogodišnji autobus iznenađenja provešće vas kroz predele znane i neznane, sa usputnim pauzama za po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja, čeka vas niz lepih iznenađenja. Posle nekoliko sati prijatne vožnje, stižemo na krajnje odredište, smeštamo se hotel i pripremamo se za NAJLUĐU NOĆ. Ljubazni domaćini poslužiće vam svečanu večeru i potom sledi veseli novogodišnji program. Kao i svih prethodnih godina, družićemo se do jutra.

01.01.2021.

Posle doručka u kasnim jutarnjim časovima, povešćemo vas u kratku prvojanuarsku šetnju (šteta je prespavati dan). Prošetaćemo se kroz centar grada i posetiti nekoliko interesantnih kulturno-istorijskih spomenika.

Posle ručka, sledi slobodno vreme tokom kog se možete odmoriti i pripremiti za još jednu ludu noć. Sledi REPRIZA novogodišnje noći, svečana večera i zabavni program.

02.01.2021.

Posle doručka u kasnim jutarnjim časovima, napuštamo hotel. U povratku sledi poseta nekom zanimljivom lokalitetu, posle kog vas vodimo na specijalni ručak! Isprobaćete nacionalne gurmanluke uz degustaciju vina i uživati u gostoprimstvu svojih domaćina.

Dolazak u Beograd i Novi Sad u večernjim časovima.

Aktivnosti u okviru programa „Novogodišnji autobus iznenađenja 2021.“

Svečana novogodišnja večera i neograničeno piće u hotelu i bogat novogodišnji program
Svečana večera za reprizu Nove godine
Izleti i ostale usluge po programu

Uključeno u cenu

Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu
Smeštaj u hotelu *** na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi
Svečana novogodišnja večera u hotelu i bogat novogodišnji program
Svečana večera za reprizu Nove godine
Ručak prvog i drugog januara
Izleti i ostale usluge po programu
Organizacija i vođstvo puta

Nije uključeno u cenu

  • Ručak 31. decembra
  • Piće tokom svih obroka
  • Individualni troškovi
  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 5000 din

 

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u hotelu, na bazi noćenja sa doručkom i svečanom novogodišnjom večerom uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program.

Napomena: Postoji mogućnost organizovanja dočeka Nove godine u restoranu. 

Redovna cena programa 20.790 din.

Promotivna cena od 18.790 dinara važi za rezervacije i uplate do 10.12.2020. Da biste ostvarili pravo na penzionerski popust, potrebno je dostaviti ček od penzije.

 

 

Srbija – kompletna ponuda

Serbian Adventures