Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Morahalom banja, Mađarska – izlet za celu porodicu

Morahalom predstavlja idealno mesto za kratak predah, opuštanje i odmor od užurbane svakodnevice. Učinite malo za sebe, vaše telo i duh će vam biti zahvalni.

Opis ture: Morahalom banja – izlet za celu porodicu

Morahalom se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina.   Ovaj gradić ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju.

Banja Eržebet u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2.. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak iz Novog Sada sa parkinga kod hotela Sajam u 08h.

Vožnja preko graničnog prelaza, sa očekivanim dolaskom u Morahalom oko 10:30 sati. Celodnevni boravak u banjskom kompleksu, do 17h. Planirano vreme za dolazak u Novi Sad je 19:30h, što može odstupati u zavisnosti od čekanja na granici.

CENA ARANŽMANA: 2090 din*

Cena za decu: 1850 din

Uključeno u cenu

  • Prevoz turističkim minibusom / autobusom (AC, dvd), minimum 10 putnika
  • Tehnički pratilac / vodič na srpskom jeziku ( ukoliko je grupa veća od 15 putnika)
  • Troškovi organizacije i vođenje puta

Nije uključeno u cenu

  • Lični troškovi putnika
  • Ulaznica za banju – 10 evra (4000 forinti)
  • Ostali troškovi koji nisu navedeni u programu
  • Obavezno osiguranje (Zbog pooštrenih uslova ulaska u zemlje EU mađarski organi povremeno proveravaju posedovanje polise osiguranja. Agencija ne snosi odgovornostukoliko putniku zbog neposedovanja polise putno-zdravstvenog osiguranja bude uskraćeno pravo ulaska u R. Mađarsku.)

 Napomena*

Prema Zakonu o turizmu iz 2019. godine organizator nije u obavezi da za jednodnevne izlete obezbedi zaštitu u pogledu garancije putovanja (u slučaju insolventnosti organizatora kao i u slučaju lošeg izvršenja usluga), ta se Garancija putovanja ne izdaje putnicima.

Putovanje možete rezervisati i putem ONLINE REZERVACIJE (kliknite na link koji će vas odvesti na sajt SerbianAdventurs.com) i uplate do 7 dana pre polaska za naznačene datume. Minimum za realizaciju programa: 10 osoba

Plaćanje

U slučaju nedovoljnog broja putnika, agencija zadržava pravo otkaza ovog programa najmanje 3 dana pre putovanja. Organizator putovanja Magelan Travel. Licenca OTP 25/15. Uz izlet važe opšti uslovi putovanja turističke agencije Magelan Travel i YUTA.

Google mapa - označeno je mesto odakle polaze naši autobusi

Pretražite i ostale naše programe