Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Krstarenje u Beogradu i poseta Avali

team building krstarenje

Pred vama je program koji smo u više navrata organizovali za naše klijente (firme) kako one iz Beograda tako i za klijente iz Novog Sada. Program obuhvata dve atrakcije Beograda: krstarenje Savom i poseta Avali. Uz to se može kombinovati još mnogo toga po želji grupe. Upit možete poslati popunjavajući ovaj form.

Upoznajte i doživite Beograd iz neke druge perspektive – sa reke, a zatim se popnite na Avalski toranj i uživajte u prirodnim lepotama Avale.

Opis ture

Dolazak u Beograd na Savsko pristanište, ukrcavanje na brod i polazak na krstarenje Dunavom i Savom u trajanju od 90 minuta. Tokom krstarenja videćete: Kalemegdan, Nebojšinu kulu, ušće Save u Dunav, Pančevački most, Zemun, Veliko ratno Ostrvo, Malo Konjsko ostrvo, Muzej savremene umetnosti, Patrijaršiju SPC, Sabornu Crkvu, Brankov most, Staro sajmište – spomenik stradalih u logoru, Stari Savski most, Beograd na vodi, splavove, most Gazelu, Stari železnički most, Novi železnički most, Beogradski Sajam, Most na Adi. Ušće Save u Dunav je magično mesto spajanja, ne samo dve reke – Dunava i Save, već i preko 120 njihovih pritoka. Na ovom mestu nalazi se „Srećna bova“ odnosno mesto gde se žele želje. Postoje dva ograničenja: ne smete poželeti nerealnu želju jer nerealne želje stvaraju neurozu i ne smete poželeti dve želje, jer se pohlepnima želje ne ostvaruju.  Kako drevna kineska poslovica kaže – Valja jedanput videti nego sto puta čuti.

Nakon fantastičnog iskustva sa broda se premeštamo u naš autobus i nastavljamo naše dalje putovanje ka Avali gde ćemo u srcu prirode imati mali predah uz ručak i cvrkute ptica. Nakon ručka penjemo se na Avalski toranj na visinu od 120 metara. Sa vrha se pruža neverovatan pogled na planinske vrhove, šumovite staze i očaravajuće krajolike koje nećete zaboraviti. Toranj je ponos svih Beograđana ali i najlepši i najznačajniji telekomunikacioni objekat.

Bez obzira jeste li avanturista, zaljubljenik u prirodu ili jednostavno želite pobeći od užurbanosti svakodnevnog života, Avala je mesto gde ćete pronaći mir, inspiraciju i jedinstveno iskustvo.

Povratak u Beograd/Novi Sad u kasnim poslepodnevnim satima sa mesta polaska.

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • Prevoz mini autobusom turističke klase do 50 sedišta
  • Usluge licenciranog vodiča
  • Krstarenje (priključivanje redovnom krstarenju u 12h)
  • Ručak na Avali (teleća čorba, mešano meso sa prilogom, šopska salata)
  • Dezert tokom ručka
  • Jedno piće tokom ručka
  • Ulaznica za Avalski Toranj

Nije uključeno u cenu

  • Individualni troškovi putnika

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju ovih naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).