Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

INTERPACK -DIZELDORF 2017, Međunarodni sajam pakovanja

Na sajmu INTERPACK  izlaže se oprema i mašine za sve vrste pakovanja u prehrambenoj  industriji. Sajam se održava svake treće  godine  počevši od 1958.  Na izložbenoj površini od  oko 254 .000 m2 izlaže oko 1100 izlagača. Opširije informacije o sajmu  možete pogledati na  www.interpack.com

Avio prevoz

 

   04.05.2017. let JU 324 Beograd – Dizeldorf  18,00/20,10

 08.05.2017. let JU 325 Dizeldorf – Beograd 20,55/23,00

Cena avio karte  sa uključenim aerodromskim taksama od 202,- eur*

 

  • *Cena avio karte zavisi od trenutka prijavljivanja. Naša avio služba će vam uvek ponuditi najpovoljnije cene avio karata. U zavisnosti od izbora avio kompanije i tarife, zavise i uslovi rezervisanja odnosno plaćanja. Pored redovnih avio kompanija, ukoliko postoje dobre veze, ponudićemo vam i low cost kompanije koje lete iz Beograda.

Hotelski smeštaj

Hotel Grad Cena od za 1/1 sobu po sobi dnevno doručak uključen Cena od za ½ sobu po sobi dnevno doručak uključen
*** Keln 120 eur 155 eur
*** Keln 153 eur 176 eur
*** Dizeldorf 50 eur 75 eur
*** Dizeldorf 61 eur 83 eur

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit  banke  na dan uplate.

 

  • Smeštaj je u hotelima koji se nalaze u širem centru Kelna ili Dizeldorfa, dobro lociranim prema železničkoj stanici i linijama javnog gradskog prevoza. Od Dizeldorfa do sajma u Kelnu veoma se brzo dolazi vozom. Vožnja traje oko 20 minuta uz kupljene ulaznice za sajam u Kelnu, moguće je koristiti bespaltana prevoz na nekim linijama Keln-Dizeldorf-Keln.

Radi se o putovanju za koje nije potreban minimalan broj putnika i ne postoji rok za prjavu već se odabrani hoteli i avio karte rezervišu prema trenutnoj raspoloživosti mesta i cena u hotelima odnosno mesta u avionima. Blagovremenim rezervisanjem obezbedjujete povoljnije cene svog putovanja. U slučaju blagovremenog prijavljivanja većeg broja putnika, možemo obezbediti transfer od aerodroma do hotela po povoljnijoj ceni od cene taksija.

  • Ostali troškovi:

Ulaznice za sajam (52,- eur –dnevna i 105,- eur višednevna)

Polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja od 7,00 eur

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta. Prijavljivanje se vrši  pismenim putem, popunjavanjem Prijave za putovanje, a potvrdjuje uplatom aranžmana u roku naznačenom na pred-računu.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora  putovanja turističke agencije Magelantravel D.O.O (licenca br.25 /15.), uskladjeni sa Yuta standardima.  Skrećemo pažnju da u cilju kvalitetne realizacije programa, dajemo garancije našim ino-partnerima zato  smo sprečeni da prihvatimo eventualno otkazivanje sa Vaše strane bez materijalnih posledica.