Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Fruškogorske džip ture

Team building izlet

Vrlo često je sreća tu odmah na dohvat ruke ali je vrlo često ne vidimo. Ponosimo se zato što smo iz Novog Sada i zato što nam je naša lepotica Fruška gora tu „na dohvat ruke“. Jedno od najvećih zadovoljstava jesu ture koje obuhvataju ovaj dragoceni Nacionalni park. U našoj organizaciji ona će biti posećena na poseban i nesvakidašnji način – džipovima po stazama koje nisu utabanate.

Obiđite Frušku goru u jednom danu, uživajte u lepotama njenih jezera, posetite manastire i sjajno se provedite u ovoj nezaboravnoj džip avanturi.

Opis ture:

Naša avantura počinje u Novom Sadu. Vozićemo se pored Dunava prema Rakovcu i pećini Beli majdan, poznatoj kao Rakovačka pećina.

Pećina se može posetiti automobilom ili pešice od spomenika pored glavnog puta za Zmajevac. Penjanje uz strmu padinu će se isplatiti jer pećina ima visok svod od četiri metra i vidljive znakove vulkanske aktivnosti. Posetićemo i Rakovački manastir.

Zatim ćemo se zaustaviti na Zmajevcu radi fantastičnog pogleda na Srem i Vrdnik. Put nastavljamo do Vrdničke kule, starog rimskog utvrđenja. Obići ćemo i Bešenovačko jezero i manastir Mala Remeta. Na kraju, posetićemo Brankovac i Dumbovački vodopad (upit).

Ručaćemo u fruškogorskim restoranima i degustirati vino u lokalnim vinarijama. Dolazak u Novi Sad/Beograd u večernjim satima.

Cena programa zavisi od broja putnika, mesta polaska i menija za ručak i drugih usluga koje dogovorimo.

Pošaljite nam upit za cenu za vašu grupu

Uključeno u cenu

  • Vožnja džipovima
  • Ručak ili večera (gulaš od divljači,salata, dezert)
  • Degustacija vina
  • Vodič do Dumbovačkog vodopada

Nije uključeno u cenu

  • Individualni troškovi putnika
  • Piće uz ručak ili večeru

Napomena

Ne postoji ograničenje u broju osoba za realizaciju naših privatnih team building/incentive tura.

Plaćanje

Po prijemu naše ponude dobićete rok do kada se tura mora potvrditi kako bismo na vreme obezbedili vozilo, dobrog vodiča i ceo posao odradili kvalitetno. Prihvatanje programa zahteva uplatu od minimum 30% akontacije a ostatak do 7 dana pred polazak (osim ako nije potrebno drugačije definisati).