Specijalne cene za Australiju avio kompanije Emirates. Najjeftinije avio karte za ceo svet, online rezervacije avio karata. Najpovoljnije cene.

„SPECIJAL ZA AUSTRALIJU“

Perth      od      1085 eur

Adelaide od      1080 eur

Melburn od      1070 eur

Sidnej     od       1085 eur

Brisbejn od       1095 eur

Period putovanja  Mora biti započeto do 15. decembra 2018

Prodaja  do  29.04.2018.

Sve informacije na telefon: 021 420 680

Emirates je nacionalna aviokompanija Dubaija, jednog od emirata u okviru Ujedinjenih Arapskih Emirata. Ova kompanija je nastala 1985. godine i veoma brzo je postala poznata širom sveta kao aviokompanija sa visokim standardima i vrhunskom uslugom. Prve nagrade dobija već nakon par godina postojanja i to kao najbolja kompanija na Bliskom Istoku i najbolja kompanija na ruti između Bliskog Istoka i Evrope. Emirates je danas veoma respektabilna aviokompanija koja ne pripada nijednoj avio alijansi ali sa svima odlično sarađuje. Pomen ove kompanije kod putnika izaziva veliko poštovanje i uzbuđenje pošto je usluga koju nudi uvek u vrhu svetskih standarda. Emirates su posebno prepoznatljivi kod bogate klijentele i poslovnih putnika širom sveta zahvaljujući izuzetnoj usluzi u biznis i prvoj klasi. Sistem zabave tokom leta Emirates-a je u neprevaziđen u svetu i uvek za korak ispred svih drugih.

www.emirates.com

Bez obzira da li vam treba avio karta sa polaskom iz Beograda, Toronta ili Sidneja, Magelan Vam može obezbediti avio karte za sve svetske destinacije, svih avio komapanija. Nudimo trenutno najpovoljnije jeftine avio karte za određene destinacije. Iskustvo u radu sa avio kartama preko 18 godina.