Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Promotivne cene avio karata Turkish airlinesa za Istanbul

Promotivne cene avio karata Turkish airlinesa za Istanbul

 Promotivna cena avio karte  Beograd-Istanbul-Beograd

109 eur.-  sa uračunatim aerodromskim taksama

 

  • PERIOD PRODAJE: 08.-31. JANUAR 2018

PERIOD PUTOVANJA: 15. JANUAR – 10. JUN 2018.

KARTE SE MORAJU KUPITI NAJKASNIJE 5 DANA PRE ZAPOČINJANJA PUTOVANJA

KARTE SE MORAJU IZDATI NAJKASNIJE 24H NAKON PRAVLJENJA REZERVACIJE

 

Pozovite odmah na 021/47-22-028, 47-24-088

 

Turkish Airlines je najbrže rastuća ali i jedna od najnagrađivanijih aviokompanija na svetu, između ostalih i za najbolju aviokompaniju u Evropi. Poslednjih nekoliko godina postali su veoma prepoznatljivi pre svega po reklamnim kampanjama, posebno vezanim uz sportske klubove i takmičenja (najveći su sponzor košarkaške Eurolige i zvaničan su avioprevoznik jednog od najuspešnijih fudbalskih klubova na svetu, Manchester United-a).

Miniport – prevoz Vašeg prtljaga do aerodroma

Nova usluga Turkish Airlines-a – uživajte u obilasku Istanbula do poslednjeg momenta, a Turkish Airlines će vam organizovati prevoz prtljaga.

Usluga je namenjena putnicima koji napuštaju hotel u prepodnevnim satima, a imaju let sa aerodroma Ataturk u večernjim satima. Putnici mogu udobno provesti svoj dan bez prtljaga i takođe doċi do aerodroma bez potrebe da prtljag nose sa sobom.

Miniport kancelarija nalazi se na trgu Taksim. Prtljag možete predati u njihovoj kancelariji i preuzeti na aerodromu ili obrnuto. Kancelarija na aerodromu Ataturk nalazi se u nivou metroa.

Procedura predaje i preuzimanja prtljaga

Putnik se javlja službeniku u Miniport kancelariji na Taksimu i obaveštava ga o detaljima svog leta. Službenik ċe putnika registrovati, primiti prtljag i putniku uručiti prtljažni privezak. Kada putnik stigne na aerodrom, prtljag preuzima u Miniport kancelariji na aerodromu i produžava na check-in.

Ukoliko putnik predaje prtljag pri dolasku u Istanbul, predaje prtljag u Miniport kancelariji na aerodromu a može ga preuzeti do 23h istog dana u kancelariji na Taksimu.

Posebne klase

Turkish Airlines je, kao jedan od lidera u realizovanju inovativnih ideja u svetu putničkog avio saobraćaja, uveo sopstvenu srednju putničku klasu, nazvavši je „Comfort Class“. Radi se o klasi između Ekonomske i Poslovne, a cilj joj je spajanje povoljnih cena sa udobnošću Poslovne klase i prevashodno je namenjena putnicima koji često lete u Ekonomskoj klasi, a žele imati veći komfor za vreme leta. Kao najveća pogodnost „Comfort“ klase ističu se sedišta koja su za ovu klasu posebno dizajnirana kako bi putnicima ponudila maksimalan prostor za kolena i najširi razmak između pojedinačnih sedišta. Putnici koji žele da odmaraju svoje noge mogu iskoristiti naslon za noge smešten ispod njihovih sedišta. Takođe, svaki putnik ispred sebe imat monitor prečnika 27 cm kako bi mogao da uživa u željenom TV programu, a uzevši u obzir da mnogi putnici žele koristiti svoje sopstvene digitalne sadržaje za vreme leta, Turkish Airlines nije ignorisao ni ovaj detalj, putnici su u mogućnosti da dođu do svojih digitalnih sadržaja preko ličnih USB uređaja ili iPod-ova.

„Comfort“ klasu Turkish Airlines nudi na svojim novim Boeing 777 avionima, a flotu prema podacima iz 2011. godine čini 12 aviona. Iako još od 2006. Turkish Airlines leti i iz Beograda, on za sada „Comfort“ klasu nudi samo na svojim letovima za Njujork, Los Anđeles, Sao Paulo, Toronto, Peking, Šangaj, Tokio, Hong Kong i Seul, no nikad se ne zna, možda se uskoro među ovim imenima nađe i ono srpske prestonice.

About Author

avatar

Stevo Jelić je avio agent sa iskustvom od 20 godina rada u Magelanu i prodaji avio karata. Pored toga, licencirani je turistički vodič za nemački i italijanski jezik.

11 Posts

You Might Also Like This

Leave a Comment

Your email address will not be published. All fields are required.