Španija letovanje – Odvojena Pirinejima od ostatka Evrope, Španija se prostire sve do obale Severne Afrike. Španija je multinacionalna zemlja. Iako u njoj žive narodi različite nacionalnosti, jedno im je zajedničko – uživanje u životu! Španci više energije i vremena utroše u opuštanju svog uma i tela nego što se realno posvete samom poslu. Stereotip koji je nastao „mañana“ (ostavi sve za sutra) je mit, ali je vreme u Španiji vrlo fleksibilno i mnogo ljudi ostavlja svoj posao „za sutra“ kako bi se „danas“ posvetili druženju i socijalnom životu. Obzirom da živimo sve bržim tempom života, preporučujemo vam da se opustite na nekom trgu u Barseloni i osetite duh i energiju španskog sofisticiranog stila života. Program Španija leto će vam pokazati i šta znači španska reč „madrugada“ koja predstavlja vreme između večeri i zore kada su njiihove ulice najživlje i najkoloritnije. Saznajte zašto Španija ima više barova i restorana po glavi stanovnika nego bilo koja druga zemlja.

Kosta Brava  (“divlja obala”) se prostire na 200km severno od Blanša do regije Ampuridian, koja sa graniči sa Francuskom. Obala je sa borovim drvećem, zlatnim peskom i mnoštvo hotelskih kompleksa i rizorta kao sto su Ljoret de Mar, Tossa de Mar, L’Estartit, Palamos, La Platja d’Aro’s, Roses, L’Escala, Begur…

Majorka, Biser Baleara – ostrvo nestvarne lepote prirode, predivnih uvala na istoku i egzotičnih plaža na jugu i severu.
Majorka je najveće ostrvo u Španiji. Bistro more, prelepe pešcane plaže, skrivene lagune duž obale duge 554 km, borove šume, palme ali i planinski venci – sve na jednom mestu.