Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Novogodišnji autobus iznenađenja 2020.

novogodišnji autobus iznenađenja 2019.

Novogodišnji autobus iznenađenja 2020.

31.12.2019– 02.01.2020.

Pridružite nam se na veselom trodnevnom putovanju iznenađenja i ponesite sa sobom samo dobro raspoloženje i kofer pozitivne energije!

Požurite i rezervišite svoje mesto po promotivnoj ceni!

PROMOTIVNA CENA:  18.790 dinara (važi do 10.12.2019.)

 

Opis ture i aktivnosti

Magelan već pune dve decenije vodi turiste na najlepše i najatraktivnije dočeke Nove godine, koje hiljade zadovoljnih putnika godinama prepričavaju i rado ih se sećaju.

Suština našeg novogodišnjeg autobusa iznenađenja jeste u tome što putnici ne znaju kuda idu – i ne treba da znaju! Naš zadatak je da vas oduševimo i prijatno iznenadimo, dok vi treba samo da ponesete dobro raspoloženje i prepustite se iskusnim organizatorima, koji će vas odvesti tamo gde dosad niste bili i pružiti vam nezaboravno iskustvo!

Garantujemo vam da ćete se na ovom putovanju sjajno provesti i vratiti se bogatiji za nova poznanstva, sjajan provod, ali i saznanja o Srbiji, tradiciji i istoriji našeg naroda. Vi ne morate ni o čemu da brinete, zato što smo mi sve pažljivo odbarali i proverili: i smeštaj, i restorane, i druge sadržaje koje ćete posetiti.

Novogodišnji praznici sa nama pamte se i prepričavaju!

 

Program za Novogodišnji autobus iznenađenja 2020.

31.12. 2019.

Polazak iz Novog Sada u 12.00; iz Beograda u 13.30.

Naš veseli novogodišnji autobus iznenađenja provešće vas kroz predele znane i neznane, sa usputnim pauzama za po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja, čeka vas niz lepih iznenađenja. Posle nekoliko sati prijatne vožnje, stižemo na krajnje odredište, smeštamo se hotel i pripremamo se za NAJLUĐU NOĆ. Ljubazni domaćini poslužiće vam svečanu večeru i potom sledi veseli novogodišnji program. Kao i svih prethodnih godina, družićemo se do jutra…

01.01.

Posle doručka u kasnim jutarnjim časovima, povešćemo vas u kratku prvojanuarsku šetnju (šteta je prespavati dan). Prošetaćemo se kroz centar grada i posetiti nekoliko interesantnih kulturno-istorijskih spomenika.

Posle ručka, sledi slobodno vreme tokom kog se možete odmoriti i pripremiti za još jednu ludu noć. Sledi REPRIZA novogodišnje noći, svečana večera i zabavni program.

02.01.

Posle doručka u kasnim jutarnjim časovima, napuštamo hotel. U povratku sledi poseta nekom zanimljivom lokalitetu, posle kog vas vodimo na specijalni ručak! Isprobaćete nacionalne gurmanluke uz degustaciju vina i uživati u gostoprimstvu svojih domaćina.

Dolazak u Beograd i Novi Sad u večernjim časovima.

Aktivnosti u okviru programa „Novogodišnji autobus iznenađenja 2020.“

Svečana novogodišnja večera i neograničeno piće u hotelu i bogat novogodišnji program
Svečana večera za reprizu Nove godine
Izleti i ostale usluge po programu

Uključeno u cenu

Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu
Smeštaj u hotelu *** na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi
Svečana novogodišnja večera sa neograničenim pićem u hotelu i bogat novogodišnji program
Svečana večera za reprizu Nove godine
Ručak prvog i drugog januara
Izleti i ostale usluge po programu
Organizacija i vođstvo puta

Nije uključeno u cenu

  • Ručak 31. decembra
  • Piće tokom svih obroka (osim za doček Nove godine 31.12.  kada je uključeno)
  • Individualni troškovi
  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 5000 din

 

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u hotelu, na bazi noćenja sa doručkom i svečanom novogodišnjom večerom uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program.

Napomena:

Redovna cena programa 20.790 din.

Promotivna cena od 18.790 dinara važi za rezervacije i uplate do 10.12.2019. Da biste ostvarili pravo na penzionerski popust, potrebno je dostaviti ček od penzije.

 

 

Srbija – kompletna ponuda

Serbian Adventures