PORODIČNI ODMOR U SRBIJI

E t n o   s e l a   i   s a l a š i

OBJEKAT

TERMIN

USLUGA

CENA PO OSOBI / NOĆI

Etno selo Sunčana Reka

Drina, Banja Koviljača

01.02. – 30.12.2017.

polupansion

pun pansion

već od 2.800 RSD

već od 3.500 RSD

*Etno kompleks Zeleni Čardaci

Tara, Drina

19.01. – 14.07.2017.

15.07. – 30.08.2017.

01.09. – 30.12.2017.

najam apartmana

najam apartmana

najam apartmana

već od 1.575 RSD

već od 1.890 RSD

već od 1.575 RSD

Etno selo Babina Reka

Trbušnica – Lazarevac

01.02. – 30.09.2017.

najam apartmana

3.000 RSD **

Majkin Salaš

Palić – Hajdukovo

19.01. – 30.12.2017.

noćenje s doručkom

polupansion

već od 1.950 RSD

već od 2.600 RSD

Etno hotel Balašević 3*

Rtanj – Boljevac

01.02. – 30.12.2017.

polupansion

već od 2.855 RSD

Salaš Đorđević

Palić

19.01. – 31.12.2017.

noćenje s doručkom

već od 2.520 RSD

Vila Majur 4*

Kelebija

01.02. – 30.09.2017.

 

noćenje s doručkom

ili

polupansion

1/2 soba – 3.380 RSD

polupansion – 3.980 RSD

LUX apartman – 3.955 RSD

polupansion – 4.555 RSD

VIP apartman – 6.830 RSD

polupansion – 7.430 RSD

NAPOMENA: U hotelu Balašević možete iskoristiti vaučere Ministarstva turizma.

U navedenim cenama nisu uračunati boravišna taksa i osiguranje, plaćaju se na recepciji hotela / objekta, osim kod Salaša Đorđević, gde je u ceni uračunata boravišna taksa, osiguranje, doručak i internet.

* – u etno kompleksu Zeleni Čardaci deca do 7 godina borave gratis, a deca do 12 godina plaćaju 50% cene za odrasle.

** – cena u objektu Babina Reka je data na bazi dnevnog najma apartmana, bez obzira na broj osoba.

Legenda:

polupansion – doručak i večera, po hotelskim pravilima ili pravilima navedenog objekta, pun pansion – doručak, ručak i večera, po hotelskim pravilima ili pravilima navedenog objekta, najam apartmana – smeštaj na bazi noćenja, bez uključenih obroka.

ETNO SELO SUNČANA REKA – nalazi se na obali Drine, u blizini Banje Koviljače, u zelenom okruženju sa zoološkim vrtom, konjičkim klubom, igralištem za decu, uz mogućnost raznih drugih animacija. Smeštaj možete birati u nekoj od smeštajnih jedinica “Nada”, “Drina” i Seoce “Kao nekad”. Kompleks izlazi na Šotrinu plažu na Drini, a poseduje vežbalište, farmu i zabavni park. Takođe ovde možete voziti motore četvorotočkaše, takozvane “kvadove”, ili uživati u streličarstvu ili na AirSoft poligonu… Usluga: polupansion ili pun pansion.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/etno-selo-suncana-reka/

ETNO KOMPLEKS ZELENI ČARDACI – nalazi se na obroncima planine Tare, u blizini reke Drine, jezera Perućac, Zaovinskog jezera, pešačkih staza… Pored kvalitetnog smeštaja ovde vas očekuju planinarenje, trčanje, sankanje ili sunčanje, jahanje konja, izleti do okolnih manastira i destinacija za sport i rekreaciju, masaža, branje šumskih plodova, logorska vatra, kotlić, splavarenje i još mnogo toga. Smeštaj je u nekom od objekata: Žubor 1, 2 ili 3, Slavuj 1, 2 ili 3, Vidik ili Izvor, u zavisnosti od lokacije i opremljenosti smeštaja. Usluga: najam apartmana. Obroci se posebno plaćaju i služe u restoranu objekta.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/zeleni-cardaci-etno-apartmani-drina/

ETNO KOMPLEKS BABINA REKA – nalazi se 12 km od Lazarevca na putu ka Aranđelovcu. Objekat poseduje jezero na kom možete pecati, mini bazen, prelepo uredjeno dvorište sa fontanama, kamenim skulpturama, restoran sa velikom baštom ušuškano u zelenilo i van buke i saobraćaja. Moežete uživati u šetnji, branju pečuraka ili probati najbolje srpske specijalitete u etno restoranu. Smeštaj obuhvata dva apartmana sa po dva francuska ležaja i dva bungalova koji sadrže dva francuska ležaja i jedan dodatni ležaj. Takođe ovde se nalaze i tereni za košarku i mali fudbal, a možete uživati i u partiji stonog tenisa. Usluga: najam apartmana, na bazi noćenja.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/etno-selo-babina-reka-trbusnica/

MAJKIN SALAŠ – Etno park “ Majkin salaš „sastoji se od dva salaša Majkinog i Cvetnog, nalazi se na Paliću i prostire se na imanju površine 30 ha. Od jezera Palić udaljen je 2,5 km. To je stari vojvođanski salaš gde se služe tradicionalna jela, domaće rakije, autohtona vina i sluša izvorna tamburaška muzika. Jedan je od retkih koji je zadržao romantični duh s početka 20-og veka i odoleo izazovima modernog doba. Za decu je posebno atraktivno jahanje konja, pecanje, kupanje u bazenu u letnjim mesecima, radionice i igralište, kao i blizina jezera Palić. Usluga: noćenje, uz mogućnost ishrane u restoranu objekta, uz doplatu.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/majkin-salas-palic-hajdukovo/

ETNO HOTEL BALAŠEVIĆ 3* – predstavlja izuzetan spoj brojnih prirodnih lepota na jednom mestu u službi vašeg zdravlja, odmora i relaksacije. Vrlo lep wellness i spa centar, netaknuta priroda, domaći specijaliteti, mirno okruženje probudiće sva Vaša čula. U ponudi su slana soba, bazen, kao i planinski biciklizam, pecanje, uspon na jedan od vrhova Rtnja, tereni za tenis, kao i obilazak nekih od znamenitosti u okolini kao što su Felix Romuliana, Lazareva pećina i dr. Usluga: polupansion ( doručak, večera ) prema hotelskim pravilima.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/etho-hotel-rtanj-balasevic/

SALAŠ ĐORĐEVIĆ – prelep mali raj tik uz Palićko jezero, koji poseduje sobe i apartmane za 2, 3 ili 4 osobe, kao i šatore i pagode za noćenje. U okviru sadržaja poseduje sportske terene, animaciju i dečije igralište, malo jezero u okviru kompleksa, a neposredna blizina Palićkog jezera upotpuniće Vaš boravak ovde brojnim drugim sadržajima, a posebno preporučujemo posetu Zoo Vrtu. Usluga: noćenje s doručkom.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/salas-dordevic/

VILA MAJUR 4* – nalazi se u Kelebiji, nedaleko od mađarske granice, a izolovana od buke, u divnom okruženju. Ovaj komforan hotel poseduje bazen, a možete uživati u jahanju u obližnjoj ergeli, ili uživati u šetnji s porodicom u stoletnom borovom parku. A takodje imate mogućnost da svakodnevno odigrate partiju tenisa sa Vašim najbližima. Usluga: noćenje s doručkom, u dvokrevetnim sobama ili lux ili vip apartmanima.

Link do objekta: https://www.magelantravel.rs/accommodation/vila-majur-kelebija/

 

Vaš Magelan Travel