Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Morahalom – wellness & spa izlet

MORAHALOM 

se nalazi na nekih 14 km od graničnog prelaza Horgoš, odnosno oko 20 km jugozapadno od Segedina.  Ovaj gradić ima oko 6000 stanovnika i centar je ovog dela južne Mađarske. Banja i javna kupatila igraju značajnu ulogu u turizmu regiona, posebno što zbog svojih medicinskih karakteristika imaju izuzetne specifičnosti u čitavom ovom kraju. n

Banja Eržebet 

u Morahalomu sa svojih 13 bazena, sa lečilištem i wellness uslugama, infra i finskom saunom, i povoljnim cenama cele godine očekuje svoje goste. Voda koja stiže sa dubine od 660 metara topla je 39.5 stepeni Celzijusovih, sadrži alkali hloride i jod i služi za  lečenje oboljenja kičme, reume mišića i lečenje ginekoloških problema. Ukupna površina bazena dostiže 2200 m2. Bazene čine privlačnim ugrađene  hidromasaže za ramena i leđa, a pored toga tuš i vodopadi sa raznim elementima. Banja pruža mogućnost zabave, uživanja i dobrog provoda za sve uzraste, a za dobru hranu brine čarda koja se nalazi u sastavu banjskog kompleksa. Izlet za Morahalom organizujemo otprilike jednom mesečno. Pogledajte pod Mađarska/Morahalom ili pod Kratka putovanja/Wellness & spa izleti

Sort results by:

0 reviews

Hotel Hunguest Forras 4* je i lečilište i Welnes hotel, pravo je mesto sa mediteranskim osećajem udaljeno na svega 10 minuta šetnje od centra grada, u zelenoj oazi baštenskog grada, na obali Tise.

avg/night0 RSD SELECT
Hunguest Hotel Erkel Đula

Hunguest Hotel Erkel 3*/4*
Đula Mađarska

0 reviews

Hunguest Hotel Erkel se nalazi u idiličnom i mirnom okruženju. Pored hotela je zeleni park pun starih stabala, u blizini je jezerce, u kom možete da vozite čamčiće i najveće ravničarsko utvrdjenje, koje je izgradjeno od cigle, tvrdjave Djula.

avg/night0 RSD SELECT
hotel platan harkanj

Komfort Hotel Platan 3*
Harkanj Mađarska

0 reviews

Hotel Platan 3* je lociran u glavnoj ulici banje, na 400 m od ulaza u spa centar. Sve sobe u hotelu imaju: TV, telefon, minibar, TWC. Sobe tipa economy su manje sobe bez balkona, dok su sobe tipa Komfort udobnije sobe sa balkonom.

avg/night0 RSD SELECT

Thermal Pansion 3* Morahalom
Morahalom Mađarska

0 reviews

Dobrodošli u Pansion Thermal. Ponosno Vam predstavljamo naš i Vaš Pansion Thermal koji se nalazi u centru Morahaloma pored banje Sv. Eržebet. Pansion ima 3 zvezdice. Pansion Thermal raspolaže sa 18 komfornih dvokrevetnih soba, dva apartmana i jednom velikom porodičnom sobom.

avg/night4600 RSD SELECT

Sort results by: