Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

Activities in Bled

Accommodations

Hotel Savica Bled

Hotel Savica 3*

Hotel Savica pogodan je za porodice i pruža kvalitetan smeštaj u povezanim porodičnim sobama. Osoblje hotela Savica vođeno je željom da roditeljima dočara nezaboravne porodične doživljaje, a decu zabavi i edukuje uz program putem kojega decu uče odgovornom odnosu prema okolini.

MORE
Hotel Park Bled

Hotel Park 4*

Hotel Park se nalazi u središtu Bleda na obali jezera. Privlači goste željne aktivnog odmora, jer se u okolini nalazi bezbroj mogućnosti za aktivno provođenje vremena u prirodi. Hotel ima certifikat hotela pogodnog za bicikliste i šetače. Restoran i kafana Park koji se nalazi u sklopu hotela, dom je originalne bledske krempite.

MORE
hotel golf bled

Hotel Golf 4*

Hotel Golf je smešten u parku starih stabala u središtu Bleda. Iz njega se pruža prelep pogled koji je ponos ovog hotela i pruža se na Bledsko jezero, Bledski dvorac i Julijske Alpe. Hotel Golf ima 150 soba i suita sa pogledom na jezero ili park.

MORE

Bled – Grand Hotel Toplice 5*

Najpoznatiji bledski hotel, nedavno renovirani Grand hotel Toplice iz svojih salona i većine soba pruža najlepši pogled na jezero Bled uz spektakularni pogled na ostrvo i vrhove Julijskih Alpa.

MORE

Things to Do