Iznajmljivanje mini buseva Novi Sad

Dobrodošli u našu ponudu iznajmljivanja mini buseva u Novom Sadu! Predstavljamo vam udobna i praktična vozila koja su idealna za manje grupe putnika.

Naša flota uključuje vozila koja su prilagođena vašim potrebama:

Tourino (30+2 sedišta): Ovaj kompaktni autobus nudi prostor za udobno putovanje 30 putnika i 2 vozača. Sa svojom fleksibilnošću i udobnošću, Tourino je savršen izbor za kompaktne grupe.
Mercedes Sprinter (20+2 sedišta): Kompaktni minibusevi koji pružaju udobnost za 20 putnika i 2 vozača. Idealan izbor za manje grupe ili privatna putovanja gde je udobnost ključna.
Renault Master (15+1 sedište): Praktičan minibusevi koji pruža udobnost za 15 putnika i 1 vozača. Ovo vozilo je optimalno za manje grupe ili transfer do teže pristupačnih destinacija.
Opel Vivaro (8+1 sedište): Kompaktan minibusevi koji pružaju udobnost za 8 putnika i 1 vozača. Savršen izbor za manje grupe ili transfer do destinacija gde je potrebna fleksibilnost.

Naš cilj je da vam obezbedimo udobno i bezbedno putovanje. Sva naša vozila su redovno održavana kako bismo osigurali vašu sigurnost i udobnost tokom celog putovanja.

Za sve vaše potrebe vezane za iznajmljivanje mini buseva u Novom Sadu, stojimo vam na raspolaganju. Pošaljite upit popunjavanjem formulara na ovoj stranici i dozvolite nam da vam pružimo personalizovanu uslugu prema vašim željama i zahtevima.

Najam mini autobusa Novi Sad Srbija

Iznajmite mini bus u Novom Sadu, Mercedes Tourino 30+2 sedišta

Iznajmite minibus u Novom Sadu, Mercedes Sprinter 20+2 sedišta

Za hitne slučajeve, pošaljite poruku na viber: +381 65 624 35 26

Iznajmite autobus u Novom Sadu

Scania Irizar 50+2 sedišta