Iznajmljivanje autobusa Novi Sad

Dobrodošli u našu flotu vozila za iznajmljivanje autobusa u Novom Sadu! Uz ponos predstavljamo širok asortiman vozila koja odgovaraju svakoj potrebi putovanja.

Na raspolaganju imamo vozila koja će vaše putovanje učiniti udobnim i sigurnim. Naša flota uključuje:

  • Scania Irizar (50+2 sedišta): Ovaj vrhunski autobus nudi prostor za 50 putnika i 2 vozača. Sa udobnim sedištima i modernim dizajnom, pruža jedinstveno iskustvo putovanja.
  • Tourino (30+2 sedišta): Idealno za manje grupe, Tourino nudi udoban prostor za 30 putnika i 2 vozača. Ovo vozilo je optimalno za kompaktna putovanja bez kompromisa na udobnosti.
  • Mercedes Sprinter (20+2 sedišta): Ovaj kompaktni minibusevi pružaju udobnost za 20 putnika i 2 vozača. Savršen izbor za manje grupe ili privatne ekskurzije.

Naša misija je da vaše putovanje bude nezaboravno iskustvo. Svi naši autobusi su održavani na najvišem nivou kako bismo osigurali vašu sigurnost i udobnost tokom celog putovanja.

Za sve vaše potrebe vezane za iznajmljivanje autobusa u Novom Sadu, kontaktirajte nas. Naš tim je tu da vam pruži personalizovanu uslugu i odgovori na sve vaše zahteve.

Po potrebi koristimo i vozila naših partnera uvek vodeći računa o poudanosti i kvalitetu kako vozila tako i vozača. Nudimo i prevoz osoba u invalidskim kolicima. Sanitetski prevoz sa/bez medicinske ekipe.

Za prevoz do/od aerodroma Beograd

posetite naš sajt www.belgradairportransfer.com i uradite online rezervaciju. 

Organizujemo prevoz radnika

više informacija pogledajte na ovoj našoj stranici > > >.

Za potrebe prevoznika koji organizuju redovni prevoz do destinacija u inostranstvu a bez polaska iz Novog Sada

vršimo transfer putnika od Novog Sada do auto puta kod Rume.

Pošaljit upit za prevoz

Za bilo šta da vam treba možete nas kontaktirati putem ovog online formulara ili nam poslati mail na dragan@magelan.rs ili pozvati na  (+318) 065/624-35-26 ili poslati poruku na Viber putem istog broja.

 

Posedujemo dozvolu za međunarodni prevoz putnika izdatu od strane Ministarstva saobraćaja R Srbije broj 187/2014.