Smeštaj u Pefkohoriju

Grčka  Pefkohori Aparmani Hoteli

Na mestu nekadašnje borove šume nikao je ovaj lepi gradić, a i samo ime „pefki“ na grčkom znači bor. Nalazi se na jugu najposećenijeg prsta (poluostrva) Halkidikija. Destinacija za sve generacije. Prelepi parkovi i trgovačke ulice, mnoštvo kafića, diskoteka i klubova pružiće u večernjim časovima mnoštvo zabave.

Pefkohori plaža

Plaža Pefkohorija je duga sa peskom boje zlata na kojoj se nalazi mnogo kafića sa sopstvenim ležaljkama i suncobranima ali i delovima gde se mogu doneti sopstveni rekviziti. More je toplo i čisto.

Plaža Ksenija se nalazi se blizu Pefkohorija i do nje možete stići lokalnim autobusom. Idealna je za malu decu jer ima veliki pojas plitke vode. Plaže su peščane i brodićima ili kopnenim prevozom se lako može stići do ostalih plaža po Halkidikiju, kao što su one u Haniotiju ili oko Soluna.

Preporučujemo odlazak na Possidi plažu, ušuškanoj u prelepoj laguni… Pefkohori ima sve sadržaje koji su potrebni za bezbrižan odmor: hoteli i vile, turističke i rent-a-kar agencije, supermarkete, ekskluzivne radnje i zlatare, pekare, poslastičarnice, ambulantu, apoteku i poštu. Na plaži je moguće iznajmiti ležaljke i suncobrane, kao i rekvizite za sportove na vodi.

Udaljen oko stotinak kilometara od Soluna i solunskog aerodroma. Nekoliko autobusa dnevno vozi do Soluna, a put tim autobusima traje oko dva sata (uz usputna zadržavanja).

Pefkohori apartmani letovanje – pogledajte našu bogatu ponudu. Pozovite nas ili nam pošaljte upit za vaše idealno letovanje.

Ukoliko putujete sa decom, pogledajte i našu ponudu za letovanje sa decom u Grčkoj.

Ponuda za porodice sa decom

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.