Sve o odmoru sa decom u Grčkoj

Izabrali smo i priremili ponudu Putovanja i odmor sa decom kako bismo olakšali potragu za odgovarajućim smeštajem za porodice sa decom. Ponudu smo razvrstali prema uzrastu dece. Nadamo se da će vam naše preporuke koristiti. Više informacija o odmoru sa decom u Grčkoj pogledajte ovde.

Sve o putovanju kolima za Grčku

Putovanje do Grčke kolima nikad nije bilo lakše. Kroz Srbiju svega 2 puta po 30 km više nije autoput (kroz Grdeličku klisuru i još jedan deo ka Makedonskoj granici). Kroz Makedoniju je veliki deo puta autoput, jedan značajan deo je put sa trakama samo za jedan pravac dok su kroz Grčku putevi sasvim solidni čak i tamo gde nije autoput. Pročitajte više ovde.

Avionom u Grčku?

INFO TELEFON: 021/420-680. Ako želite da u Grčku putujete avionom, sigurno znate da ima dosta čarter letova do raznih destinacija. Agencije koje organizuju ove čarter letove uglavnom žele da mesta na avionu prodaju u paketu sa smeštajem. Iz tog razloga se samo mesta na avionu a bez agencijskog paket aranžmana mogu rezervisati samo u poslednjem trenutku ako agenciji/turoperatoru ostane neprodatih aranžmana. To je svakako rizik. Takođe nekoliko low cost kompanija ima letove iz Beograda ka nekim od grčkih ostrva. Ukoliko želite da na odmor putujete avionom, sa ili bez rezervacije smeštaja, preporučujemo vam da rezervacije avio karata uradite blagovremeno,  što pre – to jeftinije! Pozovite naš avio šalter za više informacija. Na našem sajtu možete uraditi i online rezervacije avio karata, uz napomenu da u sistemu nisu čarter letovi kao ni low cost letovi.

Prevoz do aerodroma

Prevoz do aerodroma Beograd možete rezervisati online preko sajta www.belgradeairporttransfer.com.

Osiguranje tokom putovanja

Pripremili smo vam najvažnije informacije o osiguranju tokom putovanja kao i proceduru za ostvarivanje prava na besplatno zdravstveno putno osiguranje (koje nije moguće obezbediti za Grčku ali jeste za neke druge destinacije). Više informacija o osiguranju pogledajte ovde.