Turistička agencija Magelan, Novi SadTuristička agencija Magelan, Novi Sad
Forgot password?

MEDICA 2018 Dizeldorf, 12.11.-15.11.2018.

Medica je definitivno najveći sajam medicinske opreme  na svetu Sajam se održava svake godine  počevši od 1969.  Na izložbenoj površini od  oko 254 .000 m2 izlaže oko 1100 izlagača. Opširnije informacije o sajmu  možete pogledati na  www.medica.de

Avio prevoz

 

  12.11.2018. let JU 320 Beograd – Dizeldorf  06,40/08,50

 15.11.2018. let JU 325 Dizeldorf – Beograd 20,40/22,40

Cena avio karte  sa uključenim aerodromskim taksama od 215,- eur*

 

  • *Cena avio karte zavisi od trenutka prijavljivanja. Naša avio služba će vam uvek ponuditi najpovoljnije cene avio karata. U zavisnosti od izbora avio kompanije i tarife, zavise i uslovi rezervisanja odnosno plaćanja. Pored redovnih avio kompanija, ukoliko postoje dobre veze, ponudićemo vam i low cost kompanije koje lete iz Beograda.

Hotelski smeštaj

Hotel Grad Cena od za 1/1 sobu po sobi dnevno doručak uključen Cena od za ½ sobu po sobi dnevno doručak uključen
*** Keln 80 eur 155 eur
*** Keln 95 eur 176 eur
*** Dizeldorf 180 eur 250 eur
*** Dizeldorf 200 eur 310 eur

 

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti po prodajnom kursu Unicredit  banke  na dan uplate.

 

  • Smeštaj je u hotelima koji se nalaze u širem centru Kelna ili Dizeldorfa, dobro lociranim prema železničkoj stanici i linijama javnog gradskog prevoza. Od Dizeldorfa do sajma u Kelnu veoma se brzo dolazi vozom. Vožnja traje oko 20 minuta uz kupljene ulaznice za sajam u Kelnu, moguće je koristiti bespaltana prevoz na nekim linijama Keln-Dizeldorf-Keln.

Radi se o putovanju za koje nije potreban minimalan broj putnika i ne postoji rok za prjavu već se odabrani hoteli i avio karte rezervišu prema trenutnoj raspoloživosti mesta i cena u hotelima odnosno mesta u avionima. Blagovremenim rezervisanjem obezbedjujete povoljnije cene svog putovanja. U slučaju blagovremenog prijavljivanja većeg broja putnika, možemo obezbediti transfer od aerodroma do hotela po povoljnijoj ceni od cene taksija.

  • Ostali troškovi:

Polisa medjunarodnog zdravstvenog osiguranja od 7,00 eur

ROK ZA PRIJAVU: do popune mesta. Prijavljivanje se vrši  pismenim putem, popunjavanjem Prijave za putovanje, a potvrdjuje uplatom aranžmana u roku naznačenom na pred-računu.

Uz ovaj program vaze opsti uslovi organizatora  putovanja turističke agencije Magelantravel D.O.O (licenca br.25 /15.), uskladjeni sa Yuta standardima.  Skrećemo pažnju da u cilju kvalitetne realizacije programa, dajemo garancije našim ino-partnerima zato  smo sprečeni da prihvatimo eventualno otkazivanje sa Vaše strane bez materijalnih posledica.