Jeftine avio karte za ceo svet!

Bez obzira da li vam treba avio karta sa polaskom iz Beograda, Toronta ili Sidneja, Magelan Vam može obezbediti avio karte za sve svetske destinacije, svih avio komapanija. Nudimo trenutno najpovoljnije jeftine avio karte za određene destinacije. Na našem avio šalteru radi kolega sa iskustvom u radu sa avio kartama preko 20 godina.

Koje su prednosti kupovine avio karte preko agencije a ne online pogledajte u autorskom tekstu našeg avionca. 

Naš avio šalter koristi Amadeus rezervacioni sistem, najrasprostranjeniji u svetu. Osim avio karata, pružamo mogućnost rezervacija i hotelskog smeštaja u preko 150.000 hotela širom sveta, kao i rent-a-car u gotovo svim gradovima sveta.

Nudimo mogućnost i online rezervisanja avio karata.

 

Iskoristite mogućnost da preko našeg sajta u samo nekoliko poteza uradite online rezervaciju Vaše avio karte.

Status svoje rezervacije možete proveriti na Check my trip – klikom na ovaj link..

 

Važno: Koliko god vam se činilo da sami možete naći povoljnu avio kartu preko interneta, skrećemo vam pažnju da tako možete rezervisati kartu koja vam ipak neće odgovarati. Često se dešava da je čekanje na nekom aerodromu mnogo duže od željenog, nekada čak i da se mora prenoćiti, dešava se i da se rezerviše karta za aerodrom koji se slično zove ali u drugoj državi, …


Za štampanje karata koristimo BSP sistem koji onemogućava eventualne greške prilikom ispisivanja karata. Na ovaj način našim putnicima pružamo najsavremeniju uslugu.

Ostale cene povratnih karata sa polascima iz Beograda, bez aerodromskih taksi.

U navedene cene nisu uračunate aerodromske takse koje su podložne promenama. Naša agencija rezerviše avio karte za ceo svet na svim desttinacijama kao i avio karte Low Cost prevozilaca. Rezervacije avio karata se mogu izvršiti direktno u agenciji, telefonski ili preko našeg sajta www.magelantravel.rs. Avio karte u našoj agenciji možete platiti, gotovinski, žiralno, ili kreditnim karticama VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINACARD.

Radno vreme avio šaltera Magelan turistička agencija je 09-17 časova, Nikole Pašića 7, Novi Sad. e-mail:avio@magelan.rs, tel: 021/420-680. Osoba za kontakt na avio salteru je Stevo Jelić, već 17 godina sa nama u Magelanu, vama na usluzi!


Obezbeđujemo jeftine avio karte našim klijentima sa sledećim avio kompanijama:

Najpopularnije avio kompanije medju nasim klijetima su:

Air Serbia, Lufthansa, Austrian airlines, Montenegro airlines, Etihad Airways, Turkisch Airlines,

German wings, Norwegian air, Easy jet, Rayan air

LOW COST AVIO KOMPANIJE:

Plaćanje u dinarskoj protivvrednosti prema kursu Unicredit banke  na dan plaćanja.

Osobe za kontakt: Stevo Jelić

e-mail: avio@magelan.rs

Call center: ++381/21/420-680