Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Novogodišnji autobus iznenađenja 2018.

novogodišnji autobus iznenađenja 2018.

Novogodišnji autobus iznenađenja 2018.

31.12.2017. – 02.01.2018.

Pridružite nam se na veselom trodnevnom putovanju iznenađenja i ponesite sa sobom veliki kofer dobrog raspoloženja! Destinacija Srbija. Bogat program, skoro sve uključeno u cenu.

Cena: 20.787 dinara

Opis ture i aktivnosti

Već 20 godina u organizaciji Magelan-a, mnogi su turisti dočekali najlepše nove godine. Neki i po više od 10 puta! Šta je važno znati pre nego što se odlučite za ovakav program: Ne sme vam biti bitno gde ste – najčešće vodimo na manje poznate destinacije u Srbiji. Smeštaj je uvek solidan, srednje kategorije. Ponekad smo bili u nekim potpuno novim hotelima, ali ne uvek i ne pod obavezno. Program uvek vode najbolji vodiči koji odlično poznaju ne samo kraj u koji se putuje već i mnogo više od toga. Sa ovog putovanja se uvek vraća bogatiji za mnogo novih znanja o Srbiji, tradiciji, istoriji i kulturi njenih naroda. Skoro sve je uključeno u cenu.

Pažljivo smo birali smeštaj, svaki restoran u koji ćemo Vas odvesti, kao i druge sadržaje koje ćete posetiti. Verujemo da koji god program odaberete, da ćete se vratiti zadovoljni i sa lepim uspomenama.

Program za Novogodišnji autobus iznenađenja 2018.

31.12. Polazak iz Novog Sada u 12:00, a iz Beograda u 13:30

Naš novogodišnji autobus iznenađenja 2018. provešće Vas kroz predele znane i neznane, sa usputnim pauzama za još po koju čašicu dobrog raspoloženja. Tokom putovanja pripremili smo za Vas niz iznenađenja. Dolazak do krajnjeg odredišta. Smeštaj u hotel. Priprema za NAJLUĐU NOĆ. Svečana večera i veseo novogodišnji program. Nastavak druženja do jutra…

01.01. Doručak u kasnijim jutarnjim časovima. Polazak u kratku prvojanuarsku šetnju, jer šteta je prespavati dan. Prošetaćemo kroz centar grada i posetiti nekoliko interesantnih kulturno-istorijskih spomenika kraja u kom se nađete. Ručak. Slobodno vreme. REPRIZA. Svečana večera i zabavni program.

02.01. Doručak u kasnijim jutarnjim časovima. Napuštanje hotela. Povratak uz usputnu posetu nekom interesantnom lokalitetu. Za ručak nacionalni gurmanluci kraja u kom budete i degustacija vina. Dolazak u Beograd i Novi Sad u večernjim časovima. Kraj druženja.

Aktivnosti u okviru programa „Novogodišnji autobus iznenađenja 2018.“

Svečana novogodišnja večera u hotelu i bogat novogodišnji program
Svečana večera za reprizu Nove godine
Izlete i ostale usluge po programu

Uključeno u cenu

Prevoz udobnim turističkim autobusom po programu
Smeštaj u hotelu *** na bazi 2 noćenja sa doručkom u dvokrevetnoj sobi
Svečana novogodišnja večera u hotelu i bogat novogodišnji program (švedski sto i šampanjac u ponoć)
Svečana večera za reprizu Nove godine
Ručak prvog i drugog januara
Izlete i ostale usluge po programu
Organizaciju i vođstvo puta

Nije uključeno u cenu

  • Ručak 31. decembra
  • Piće tokom svih obroka
  • Individualne troškove
  • Doplata za jednokrevetnu sobu: 5000 din

Smeštaj

Smeštaj je organizovan u hotelu, na bazi noćenja sa doručkom, kao i svečanom novogodišnjom večerom uz bogatu gastronomsku ponudu i zabavni program.

Napomena

Redovna cena programa 20787 din. Promotivna cena od 18790 din. Promotivna cena važi za rezervacije i uplate do 10.12.2017.

Da bi ostvarili pravo na penzionerski popust, potrebno je dostaviti i ček od penzije.

Pogledajte i naš program za doček nove godine u Andrić gradu/Višegradu.

Srbija – kompletna ponuda

Serbian Adventures