Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Putovanja avionom

Putovanja avionom

Irska tura

Irska tura


Irska je poznata po dobrim pozorišnim predstavama, rok večerima u Limeriku i po čuvenim književnim danima u Dablinu. Broj praznih dvoraca, manastira, keltskih bunara i napuštenih kuća je potpuno neverovatan isto kao i broj legendi o trolovima, patuljcima i čarobnjacima koji u njima žive. Ali ovu prelepu zemlju najbolje karakteriše fantastično gostoprimstvo njenih žitelja.

Sankt Peterburg
35800 RSD

Sankt Peterburg


Sankt Peterburg se nalazi na obali Finskog zaliva i delti reke Neve. Prožimaju ga mnogobrojni kanali zbog čega je poznat kao „Venecija Severa“. Grad Čajkovskog i Dostojevskog, megapolis duhovnosti, grad carskih palata i zadivljujućih fasada, grad koji ima sopstveni identitet učiniće da boravak u njemu doživite kao bajku.

putovanje transibirskom železnicom

Putovanje Transibirskom železnicom


Moskva, Jekaterinburg, Novosibirsk, Krasnojarsk, Irkutsk, Bajkal, Ulan Ude, Ulan Bator, Peking 21.07 – 04.08.2018. 15 dana/14 noći Putovanje specijalnim turističkim vozom Grand Trans-Siberian Express First minute ponuda: popust od 200 EUR za uplate do 31.12.

Svetsko prvenstvo u fudbalu

Svetsko prvenstvo u fudbalu – Rusija 2018.


Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. (služebni naziv: 2018 FIFA World Cup Russia™) će biti 21. Svetsko fudbalsko prvenstvo. Na prvenstvu će učestvovati 32 reprezentacije iz 5 konfederacija. Očekuje se da će finale biti održano na Stadionu Lužniki u Moskvi.

Istanbul
12000 RSD

Istanbul avio prevoz


ISTANBUL – jedini grad na svetu koji se prostire na dva kontinenta, nekadašnja prestonica 3 velika carstva: Rimskog, Vizantijskog i Otomanskog. Leži na Bosforu koji odvaja evropski deo Turske od njenog azijskog dela. Prvo je bio poznat kao Vizantion, kasnije kao Konstantinopolis i konačno kao Istanbul.

hurgada
27500 RSD

Egipat Hurgada


Hurgada je biser Egipatske obale, nalazi se na Crvenom moru koje turisti iz puno razloga zovu “More sa sedam boja”. Prostire se na više od 50 km obale. Novosagrađeni hoteli koji svojom lepotom oduzimaju dah, u kombinaciji sa lokalnim načinom života daju pravu sliku Egipta.

dubai
44300 RSD

Dubai


Dubai je najveći grad Ujedinjenih Arapskih Emirata i bez sumnje se može reći da je jedna od najposećenijih destinacija sveta. Nalazi se na jugoistoku Presijskog zaliva. Za svega nekoliko godina, Dubai je postao sinonim za luksuzan život, centar međunarodnog poslovanja i atraktivna turistička destinacija

diznilend Pariz
43400 RSD

Pariz Diznilend 4 dana/3 noćenja


DIZNILEND - Najveći, najpoznatiji i najposećeniji zabavni park u E vropi koji se sastoji iz dva parka "DISNEYLAND PARC i WALT DISNEY STUDIOS PARC" a ujedno je i najveća turistička atrakcija Francuske. Nalazi se na 35 kilometara od centra Pariza.

Šri Lanka
177000 RSD

Šri Lanka


Čudesna Šri Lanka – nezaboravno ostrvo Cejlon! Ko bar jednom boravi tamo, ne zaboravlja te beskonačne, zlatne, peščane plaže, lepo uredjena turistička naselja, vrele tropske večeri, ljubazne meštane...

Sankt Peterburg
64200 RSD

Moskva i Sankt Peterburg


Sankt Peterburg, grad i luka na ušću Neve u finski zaliv baltičkog mora. Ovu 6-milionsku metropolu, svakako jednu od najlepših na svetu, kao novu prestonicu Rusije, osnovao je 1701. godine Petar Veliki, istovremeno i tvorac moćne države ruskog naroda.

55800 RSD

Moskva


Kremlj,Crveni trg, ulica Arbat, Hram Hrista spasitelja, brojni spomenici, muzeji i galerije, Univerzitet Lomonosov, Baljšoj teatar, fascinantni metro... Ovo su samo neki od simbola grada jedinstvene lepote.

55200 RSD

Lisabon avionom


Lisabon je najzapadnija prestonica Evrope, ali i jedan od najtoplijih glavnih gradova. Nalazi se na zapadu Portugala blizu obale Atlantika i mesta gde se najduža reka Iberijskog poluostrva (1.007km) Težo uliva u okean.

25/10/2016 - 05/01/2017
56900 RSD

Amsterdam avionom


Amsterdam je muzej na otvorenom, riznica znamenitih građevina i spomenika pod otvorenim nebom, ali i moderna užurbana evropska prestonica. Ima sve odlike metropole, živost i ritam velikog grada.

37973 RSD

Atina – Peloponez avionom


Otkrijte Atinu, glavni grad Grčke, i najznačajniji grad Evrope u periodu pre Hrista. Upoznajte se sa bogatom istorijom ovog grada, uživajte u jesenjem suncu i provodu. Avionom, 5 dana/ 4 noćenja sa doručkom.

28/10/2016 - 30/11/2016
46000 RSD

Madrid avionom


Madrid Nova godina 2017 avionom i smeštajem u htl 4* na bazi 5 noćenja sa doručkom, transferima od/do aerodroma, razgledanje grada, vodič na srpskom jeziku.

24/10/2016 - 02/05/2017
27900 RSD

Rim avionom


Rim – srce Italije, grad na sedam brežuljaka. U savremenom životu grada prepliću se istorija i arhitektura stare preko tri hiljade godina pa je on jedinstven, neponovljiv i ne liči ni na jednu prestonicu sveta.

25/10/2016 - 05/01/2017