Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Putovanja autobusom

Putovanja autobusom Evropa

Putovanja autobusom Evropa

Milano
16200 RSD

Milano


Lombardija je najnaseljenija i najbogatija među dvadeset regija Italije i jedna od najrazvijenijih u Evropskoj uniji. Na teritoriji malo prostranijoj od Slovenije živi oko deset miliona stanovnika ili približno jedna šestina italijanskog stanovništva. Milano, glavni grad Lombardije je ekonomska prestonica Italije.

Venecija
8300 RSD

Venecija 5 dana/2 noćenja


Venecija – čudesna i jedinstvena, nedostižni original za gradove širom sveta koji samo podsećaju na nju, ili se s njom s ponosom porede. Jedna je od najvrednijih riznica italijanske i evropske kulture i umetnosti.

Dvorci Bavarske
15300 RSD

Dvorci Bavarske


Čudesni dvorci Nojšvanštajn, Linderhof i Herenkimze u šumovitom alpskom ambijentu južne Nemačke, ostvarenja su mladog i ekscentričnog bavarskog kralja Ludviga II (1845 – 1886) koji je bio opsednut željom da gradi luksuzne i neobične palate.

Alzas i Švarcvald
25600 RSD

Alzas i Švarcvald


U Francuskoj, na istoku oivičena planinskim masivom Vogezi, a na zapadu granicom s Nemačkom, nalazi se regija Alzas. Veličanstvenom i divljom lepotom, planinski masiv Švarcvald (Crna šuma) u nemačkoj pokrajini Baden –Virtenberg formira izduženi pravougaonik između Karlsruhe, Štutgart, Bazela i jezera Konstanca.

san marino
11900 RSD

San Marino 6 dana/3 noćenja


San Marino je po veličini treća najmanja republika u Evropi, posle Vatikana i Monaka, smeštena je u istočnom delu Apeninskog poluostrva. Legenda kaže da je San Marino osnovao Sv. Marin sa ostrva Raba. Zbog progona hrišćana sklonio se na obližnje brdo Monte Titano, gde je izgradio malu kapelu.

vroclav
7800 RSD

Vroclav, 5 dana/2 noćenja


Vroclav je grad koji je smešten na reci Odri i na njene četiri pritoke, pa ga zbog toga kao i zbog mostova kojih ima čak 220 zovu “Venecija Poljske”. Pre rata broj mostova je bio još veći, te ste ovde mogli 300 puta da pređete reku, a svaki od njih je bio drugačiji.

7800 RSD

Krakov 5 dana/2 noćenja


Krakov je čak 500 godina bio prestonica Poljske, a danas je jedan od najvećih gradova u Poljskoj. To je grad koji odiše energijom, mladošću i jedan je od najvećih univerzitetskih centara u Evropi. Nalazi se na obalama reke Visle. Krakov, kao i uopšte ovaj deo Poljske, smatra se srcem cele zemlje zato što obiluje bogatim kulturno-istorijskim nasleđem.

Firenca
12400 RSD

Firenca autobusom 5 dana/2 noćenja


Obiđite neke od najlepših gradova romantične Toskane. Doživite remek dela Mikelanđela, Leonarda, Donatela, Makijavelija u Firenci, čuveni centralni trg gde se održava „palio“- trka konja u Sijeni, poznate tornjeve u San Điminjanu, Krivi toranj u Pizi...

Budimpešta
6200 RSD

Budimpešta autobusom 4 dana/3 noćenja


Više od 1500 godina stara istorija i kulturno blago koje su brojne civilizacije ostavile za sobom čine da Budimpešta nikada ne prestaje da fascinira. Sa druge strane slikovita Sentandreja – grad istorijski spomenik, koji su sagradili srpski trgovci u XVIII veku, svojim šarmom i lepotom sigurno Vas neće ostaviti ravnodušnim.

13600 RSD

Bolonja i Emilija Romanja autobusom


Bolonja je sedmi po veličini grad u Italiji i glavni grad pokrajine Emilija Romanja. Najpoznatija je po najstarijem univerzitetu u Evropi, čuvenom bolonjskom univerzitetu, a ujedno ga nazivaju i gradom gastronomije. Stari deo Bolonje prepoznatljiv je po brojnim srednjovekovnim tornjevima i pločnicima u vidu arkada.

8600 RSD

Beč autobusom


Beč je jedna od najstarijih metropola u srcu Evrope, carski grad i mesto ukrštanja raznih kultura i uticaja. Jedno je od najomiljenijih evropskih odredišta turista iz čitavog sveta pa se sa pravom može reći za Beč da je pravi poliglota. Sa svojim arhitektonskim i kulturnim nasleđem, svojim šarmom i raskoši može stati rame uz rame sa Parizom i Rimom.

16200 RSD

Cinque terre – Đenova autobusom 6 dana/ 3 noćenja


Nacionalni park Cinque terre (pet zemalja) pod zaštitom je UNESCO-a i predstavlja skup od pet terasasto izniklih naselja na strmim liticama ligurijske rivjere, do kojih je nemoguće doći kolima. Autentičnost i nedostatak komercijlizacije čini da odišu posebnim šarmom.

27/10/2016 - 31/03/2017
22600 RSD

Berlin autobusom, 6 dana / 3 noćenja


Grad koji je do 1989. godine bio podeljen Zidom koji je razdvajao dve kulture - istočnu pod uticajem Sovjeta i zapadnu pod uticajem SAD, Britanije i Francuske, danas je jedan od najvećih i turistički najposećenijih gradova Evrope. Poznate znamenitosti za obilazak su Berlinski zid, Siegesseule, Brandenburška kapija, Checkpoint Charlie, Alexanderplatz, ulica Unter den Linden, Aleja Karla Marksa, Rajhstag, Nikolajska četvrt.

29/12/2016 - 20/11/2017
Prag
8300 RSD

Prag autobusom


Još od srednjeg veka, Prag se smatra jednim od najlepših evropskih gradova. Često ga nazivaju zlatnim gradom zbog bogate istorije i laskave titule stecišta kulturne elite.U njemu su živeli i radili Mocart, Betoven, Kafka... koji su, očarani njegovom lepotom, lako nalazili inspiraciju za svoja remek dela.

27/10/2016 - 30/12/2016
Dubrovnik i Korčula
11088 RSD

Dubrovnik i Korčula


Iskoristite godišnji odmor i obiđite prelepu prestonicu kulture jugoistočne Evrope Dubrovnik i srednjevekovni grad Korčula koji je smešten na uzanom poluostrvu.

26/10/2016 - 26/10/2017