Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Bugarska

Nesebar Bugarska

Bugarska – Nesebar (bug. Несебър), prethodno poznat kao Mesembrija (grčki: Μεσημβρια) a još pre toga kao Menebrija, je drevni grad na crnomorskoj obali Bugarske, u opštini Nesebar u Burgaskoj oblasti.

U savremeno doba Nesebar je glavna turistička atrakcija u području s brojnim hotelima i velikom „Sunčanom plažom“ koje se nalazi odmah severno od Nesebara.

Nesebar je u nekoliko prilika bio granica ugrožene imperije i zbog toga je grad s bogatom istorijom. Stari deo grada nalazi se na poluostrvu povezanom s obalom zemljouzom izgrađenim ljudskom rukom, i u njemu se nalaze dokazi osvajanja različitih civilizacija.

Vila Nasko
Nalazi se na 3-5 minuta od mora u centru novog Nesebara. Raspolaže dvokrevetnim i trokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, kablovskom televizijom, terasom i kupatilom sa TWC-om. Svaka soba ima klima uredjaj koji se dodatno doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 EUR-a. Internet je dostupan kod recepcije.

Vila Hronos
Vila Hronos se nalazi na 3-5 minuta od mora u centru Nesebra, nedaleko od pošte. Ovaj objekat raspolaže sa dvokrevetnim, trokrevetnim, četvorokrevetnim i petokrevetnim sobama. Svaka soba je opremljena frižiderom, televizorom, terasom, kupatilom sa TWC-om kao i klima uredjajem koji se doplaćuje na licu mesta u iznosu od 4 eur-a.

Hotel Sun – Sunčev Breg
Hotel Sun se nalazi na svega 100 m od plaže u Sunčevom bregu. Prava sunčana oaza-kompleks moderne arhitekture, komfora i opuštajuće atmosfere. Idealno mesto za Vaš odmor. Hotel raspolaže dvokrevetnim sobama koje su opremljene klima uredjajem, TV-om sa kablovskim programom, mini barom kao i internet konekcijom.