PROMOTIVNA PONUDA  AVIO KARATA ZA PODGORICA I TIVAT

€ 104

Prodaja od 27. septembra 2018.

Uslovi: Promocija se odnosi isključivo na letove koje obavlja Air Serbia. Popusti za decu se ne primenjuju. Bebe plaćaju 10% od tarife za odrasle. Maksimalni boravak 1 mesec. Blackout period od 20.decembra 2018. do 10. januara 2019. AP: 25 dana. Putovanje treba biti zavrseno do 20. aprila 2019. Primenjuje se na JU-115 karte. Air Serbia zadržava pravo izmene uslova putovanja bez prethodnog obaveštenja.

Avio karte Air Serbia možete rezervisati najjednostavnije putem telefona:

021/47-22-028 ili 420-680 od 9-17 h svakog radnog dana

Na linku Air Serbia online check-in možete da obavite čekiranje karte. Online check-in

air-serbia-online-checkin

Ručni prtljag

Na letovima kompanije Air Serbia u cenu karte uračunat je i ručni prtljag do 8kg čije su dimenzije 55 x 40 x 20 cm. Takođe predviđeno je da se dodatno može uneti jedan lap top, ženska torbica ili akt tašna, dok putnici u biznis klasi sa sobom mogu da unesu dva komada ručnog prtljaga ukupne maksimalne težine 12 kg i dimenzija 55 x 40 x 20 cm.

Predati prtljag

Ukoliko je let izmedju Evrope i UAE ili izmedju Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Australije i Srbije dozvoljeno je 30kg prtljaga u ekonomskoj klasi, 40kg u poslovnoj klasi i 50kg u biznis klasi.
Za bebe dozvoljeno je 10kg prtljaga i jedna sklopiva kolica.

Na svim ostalim tržištima primenjivaće se piece concept (koncept po komadu) gde je dozvoljeno 23kg po putniku.

Postoje i izuzeci. Za više informacija posetite ovu stranicu.

Air Serbia iz Beograda ima direktne letove do sledećih gradova:  Abu Dabi, Amsterdam, Atina, Beč, Banja Luka, Bejrut, Berlin, Brisel, Bukurešt, Cirih, Diseldorf, Dubrovnik, Frankfurt, Hambur, Istanbul, Kopenhagen, Larnaka, London, Ljubljana, Malta, Milano, Moskva, Njujork, Ohrid, Pariz, Podgorica, Prag, Pula, Rim, Sankt Peterburg, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Solun, Split, Stokholm, Štutgart, Tel Aviv, Tirana, Tivat, Zagreb.

Program zabave na Air Serbia letovima

Novi filmovi, popularne TV emisije i muzika sa top liste.

– 15 filmova
– 26 TV serija
– 50 muzičkih albuma

Možete je preuzeti pre ili tokom leta2.

Korisnici android uređaja mogu otići na Google Play Store, dok oni koji koriste Apple iOS mogu aplikaciju preuzeti sa Apple App Store.

Preuzmite Elevate Play aplikaciju u Google Play Store Preuzmite Elevate Play aplikaciju u Apple App Store

Oni koji sa sobom imaju laptop moći će da prate zabavu bez preuzimanja aplikacije ali će morati da instaliraju dodatak (plugin). Link se nalazi na stranici za zabavu na portalu Air Serbia tokom leta.

Napomene:
1Elevate Play je besplatna usluga na avionima Airbus 319/320.
2 Tokom leta aplikacija Elevate Play se isključivo može preuzeti uz korišćenje Wi-Fly usluge po važećim tarifama.

Etihad Airways i Air Serbia Guest program

Extra Flight Club, program Air Serbia u potpunosti je integrisan u Etihad Guest program nagrađivanja lojalnosti, Etihad Airways-a. Za više detalja o programu kliknite ovde
Registrujte se odmah i počnite da prikupljate milje.

Formular za prijavljivljanje popunite na linku Etihad Airways i Air Serbia Guest program

Time što postajete Etihad Guest član uživaćete više beneficija i nagrada.Takođe, kao Etihad Guest član, bićete u mogućnosti da zaradite Etihad Guest milje cele partnerske Etihad Guest mreže na svetu, koja uključuje internacionalne lance hotela, rent a car kompanija, kao i 15 aviokompanija.

Air Serbia danas predstavlja nacionalnu avio kompaniju Republike Srbije. Sa matičnog međunarodnog aerodroma Nikola Tesla, Air Serbia obavlja saobraćaj sa preko 30 evro-mediteranskih i bliskoistočnih destinacija. Takođe, Air Serbia posredstvom code share partnera i partnera sa akcijskim kapitalom Etihad Airways, nudi i prekookeanske letove do Azije, Australije i Amerike.

Avioni Air Serbia

Air Serbia obavlja saobraćaj sa 18 aviona: 6 aviona tipa Airbus A 319, 6 avion tipa Boeing 737-300, 3 aviona tipa ATR 72-200, 2 aviona tipa ATR 72-500 I 1 avion tipa Airbus A 320. Air Serbia je zvanično počela sa radom 26. oktobra 2013. godine sa letovima za Abu Dabi a naziv u AirSerbia zvanično je promenila 28. oktobra 2013. godine.
Air Serbia je članica Međunarodnog udruženja za vazdušni saobraćaj (IATA) još od 1961. godine i članica Udruženja evropskih vazduhoplovnih prevozilaca (AEA) od 1971. godine. Air Serbia takođe, predstavlja i jednu od prvih vazduhoplovnih kompanija koja je dobila ITA sertifikat o bezbednosti 2005. godine.

Air Serbia i Etihad Airwys

Sredinom 2013. godine Jat Airways, Etihad Airways i Vlada Republike Srbije formirali su strateško partnerstvo. Etihad Airways je dobio petogodišnji ugovor o upravljanju novoosnovanom aviokompanijom i obavezu da kupi 49% udela u Jat-u, a Jat Airways da promeni ime i oznake u Air Serbia.

Air Serbia ima veoma veliki značaj za razvoj saobraćaja i turizma u Srbiji, a samim tim ima veoma važnu ulogu u razvoju celokupne privrede države.