Magelan turistička agencija Novi SadMagelan turistička agencija Novi Sad
Forgot password?

Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Preporuka za porodice sa decom 3-12 god
Grčka
Krf
10 nights
Upit reyervacije Magelan Travel

Apartmani Ionian Mare  nalaze se u mestu Agios Ioannis Peristeron, u blizini čuvenog hotela Marbella, na 17 km južno od aerodroma i glavnog grada Krfa. Apartmani Ionian Mare imaju 4 apartmana i 12 studia. Gostima su na raspolaganju: taverna na plaži, rent-a-car (specijalne uslove pri iznajmljivanju automobila ili skutera), mogućnost korišćenja sefa,igraonica za decu. Apartmane od plaže deli ulica i većina apartmana i studia je sa pogledom na more.
Studio se sastoji od sobe sa dva „single“ ležaja/ francuski ležaj u čijem sastavu je i čajna kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.
Apartman se sastoji od dve spavade sobe, u jednoj je bračni krevet, a u drugoj dva „single“ ležaja, izdvojena kuhinja koja ima frižider, rešo sa dve ringle, aspirator, osnovno posuđe za jelo i pripremu hrane, sto i stolice za ručavanje, kupatilo sa tuš kabinom, terasu sa garniturom za sedenje, klima uređaj (uz doplatu 5 eur na licu mesta) i GRATIS wi-fi internet.
U blizini apartmana se nalaze dve prodavnice sa osnovnim prehrambenim proizvodima, suvenirnica, duž plaže su taverne. Na plaži je bar hotela Marbella.

PROGRAM PUTOVANJA AUTOBUSOM

1. dan – Beograd – sastanak putnika pola sata ranije u odnosu na predviđeno vreme, dan ranije u odnosu na datum iz tabele. Polazak autobusa u popodnevnim časovima sa velikog parkinga preko puta „Buvlje pijace“ (Novi Beograd, Blok 42 – ugao ulice Jurija Gagarina i Antifašističke borbe). Tačno vreme i mesto polaska autobusa proveriti 2 dana pre putovanja. Dnevna i nodna vožnja kroz Srbiju i Makedoniju prema Grčkoj sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

2. dan – 11. dan – Krf – dolazak u jutarnjim časovima. Smeštaj od 14:00h (postoji mogudnost ranijeg ulaska). Boravak u izabranom objektu na bazi najma studija/apartmana ili izabranog hotela.

10/12. dan – napuštanje objekta do 09h. Slobodno vreme. Polazak za Srbiju u poslepodnevnim časovima po lokalnom vremenu (za tačno vreme povratka informisati se kod predstavnika agencije). Dnevna i nodna vožnja sa usputnim zadržavanjima radi odmora i graničnih formalnosti.

11/13. dan – Dolazak u Beograd na mesto polaska. Kraj usluga.

CENA ARANŽMANA OBUHVATA:
Prevoz autobusom turističke klase na relacijama navedenim u programu putovanja
Najam izabranog smeštaja na bazi 10 nodenja u villi Ionian mare
Usluge licenciranog pratioca grupe
Usluge predstavnika organizatora putovanja ili ino-partnera na destinaciji
Troškove organizacije i realizacije aranžmana
Smene označene * uključuju povratnu kartu za trajekt
CENA ARANŽMANA NE OBUHVATA:
Međunarodno putno zdravstveno osiguranje „Milenijum osiguranje“ 9 dana – od 19 -75 god. iznosi 725 din.,
11 dana – 924 din. za premiju od 15.000 eur; Za cene porodične polise pozovite agenciju.
Povratna karta za trajekt 15 eur (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)
Ostale individualne i nepomenute troškove kao i fakultativne izlete.
POPUSTI I DOPLATE:
Dete do 2 godine – GRATIS smeštaj u zajedničkom ležaju (uz dve punoplatežne osobe), nema nikakvih usluga (nemaju sedište u autobusu, nemaju ležaj), a u slučaju da žele sedište u autobusu pladaju cenu autobuske karte. Na zahtev se može dobiti ogradica –baby cot- gratis
Deca od 2-6 god – GRATIS smeštaj na pomodnom ležaju( uz dve punoplatežne osobe u studijima i četiri punoplatežne osobe u apartmanima), plada samo autobuski prevoz
Dete od 6 do 12 godina – plada 50% od cene aranžmana
Doplata za 1/1 sobu iznosi 70% od cene aranžmana
Treda odrasla osoba na pomodnom ležaju – popust 30%
Za putnike sopstvenim prevozom cena se umanjuje za 30 eur i taj popust važi za smene od 09.06.2017. do. 17.09.2017.g
Za putnike koji spajaju dve smene cena druge smene se umanjuje za 20 eur i taj popust važi samo za smene od 09.06.2017. – 17.09.2017. god.
Korišćenje klima uređaja iznosi 5 eur po danu – doplata se vrši na licu mesta.

AUTOBUSKI PREVOZ:

  • Postoji mogućnost kupovine samo autobuske karte uz obaveznu doplatu povratne trajekt karte u iznosu od 15 eur (cena je promenljiva i zavisi od cenovnika brodske kompanije)

SOPSTVENI PREVOZ:

  • U slučaju sopstvenog prevoza, cena paket aranžmana se umanjuje za 30 eur po plativoj osobi.
  • Termini označeni * nemaju umanjenje za sopstveni prevoz
  • Vaučer se preuzima u agenciji 7 dana pre polaska na put

Putnici koji koriste samo usluge prevoza:

Cena autobuskog prevoza Odrasla osoba Dete 0-12 godina
Povratna karta 70 EUR 60 EUR
Jedan pravac 50 EUR 40 EUR

Krf je ostrvo koje grci zovu „Kerkira“ a ime je dobilo po nimfi Kerkiri, kderki rečnog boga Asopa, koju je bog mora Posejdon, oteo i zatočio na ostrvu. Na ostrvu je zasađeno bujno zelenilo i veliki broj raznoraznog drveda, pa ga zovu i „Zeleno ostrvo“. Dugačko je oko 65 km i široko 18 km sa oko 108.000 stanovnika od kojih 40.000 živi u gradu Krfu. Obale Krfa su veoma lepe, sa skrivenim uvalama i peščanim plažama. Tokom I svetskog rata, ostvo je bilo sedište srpske vlade u progonstvu i takozvano ostrvo spasa za srpsku vojsku i civile. Veliki broj spomenika stradanja srpskih vojnika svedoči o tom periodu: ostrvo Vido sa spomen kosturnicom, Srpska kuda – plava grobnica u kojoj su položene kosti 10.000 srpskih vojnika, Srpska kuda u gradu Krfu u kojoj je nekada bio smešten štab srpske Vrhovne komande kao i mnoga druga zdanja.
AGIOS IOANNIS PERISTERON je malo turističko mesto na istočnoj obali ostrva, južno od grada Krfa, udaljeno oko 17 km. Prelepu šljunkovitu plažu okružuje borova šuma koja se kaskadno spušta ka moru. Malo, mirno i opuštajude mesto, idealno je za one koji žele da osete mir tradicionalnog grčkog života.

Policies of Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Amenities of Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf

Guest Reviews (0 reviews)

Vila Ionian Mare Agios Ioannis Peristero, Krf Krf, Grčka

Your overall Rating of this property

Booking Number

Pin Code

Title of your review

Your review

What sort of Trip was this?

  • Business
  • Couples
  • Family
  • Friends
  • Solo